„Tükröm-tükröm, mondd meg nékem!”

Az idei gyermeknap különleges meglepetést tartogatott a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Egri Gyermekotthona lakóinak. Köves Attila mesterfodrász és Rimóczi Réka kézápoló és műkörömépítő felajánlásának köszönhetően minden gyermek frizurát és ápolt, szép körmöket kapott ajándékba.

1 440

A vendégek a Verpeléti Lakásotthonban kezdték a jótékony felajánláshoz kötődő munkát, majd az Egerszalóki Különleges Lakásotthon, az Egercsehi Lakásotthon és a Hevesaranyosi Lakásotthon lakói is megszépülhettek.

Két fiatal, energikus, mosolygós, kedves, önzetlen EMBER tette színessé a napot 32 gyermek számára. Reggeltől késő estig csattogott az olló, zúgott a hajszárító, szépültek a körmök, miközben vidám, kötetlen beszélgetések, sok-sok kedvelt zene tették hangulatossá az együtt töltött időt. A gyerekek maguk választották ki a vágyott frizurát, a kívánt körömszínt. Minden kívánság teljesült! Hab a tortán az az ajándékdömping, mellyel a vendégek a 4 lakásotthonban élőket meglepték: édességet, gyümölcsöt, üdítőt, játékokat, sporteszközöket, szépészeti termékeket is hoztak magukkal a gyermekek számára.

2 450

Kedves Réka és Attila, köszönjük nektek ezt a fergeteges, örömteli napot!

4 450

5 450