931 találat

Jótékonysági festés Karcagon a Gólyafészek Otthonban

Egy jótékonysági kezdeményezésnek és egy példás összefogásnak köszönhetően új fényben ragyognak a karcagi Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Gólyafészek Otthon falai.

Látás- és szűrővizsgálat Szolnokon

A „Fontos a Látásom” Alapítvány a Magyar Optikus és Optometrista Szövetséggel összefogva a Gyermekvédelmi Központ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyében a Láss, hogy ők is láthassanak! program keretében szűrőprogramot tartott.

Aszfaltrajzverseny a természetvédelem jegyében

Aszfalrajzverseny, kézműves foglalkozás, bál és számos színes program. Napfényes, gyönyörű időben négy kreatív csapat mérte össze tudását az első aszfaltversenyen a Rábaparti Integrált Szociális Intézményben.

Demencia gondozó képzést indítottak Zalaegerszegen

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltsége a Zalaegerszegi Szakképzési Centrummal együttműködve demencia gondozó képzést indított 2023 novemberében. A képzésben részt vevő 17 hallgató június 11-én sikeres vizsgát tett.

Szakmai nap az élelmezésvezetők részére

A Menza Közétkeztetési Munkacsoport a Közbeszerzési és Beszerzési Osztállyal közösen szakmai napot tartott 2024. június 5-én a Főigazgatóság központjában. A szakmai nap témája az étkezéshez köthető szolgáltatás minőségének magasabb szintre emelése volt.

„Ki mit tud?” vetélkedő Becsehelyen

A Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye Kivi Szolgáltató Központja május 30-án második alkalommal szervezett Ki mit tud? vetélkedőt Becsehelyen, a Faluházban.

III. Táltos Diákok Tanulmányi Verseny

Május 27-én harmadik alkalommal szervezte meg a Sztehlo Gábor Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény Budapest a Táltos Diákok Tanulmányi Versenyt. Idén kilenc gyermekcsapat érkezett a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házba a megmérettetésre. Ezúttal bolygónk védelme, a…

Gyermeknapi programok Somogyban

A somogyi gyermekvédelmi ellátórendszerben több hetes „programcunami” várta a kicsiket, nagyokat a gyermeknaphoz kapcsolódóan. Test és szellem egyaránt pallérozódott a remek hangulatú rendezvényeken.