Több intézményt segített adománnyal a Veszprém Megyei Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány

A megyei közgyűlés által 1990-ben létrehozott közalapítvány kuratóriuma novemberi ülésén döntött a Veszprém Megyei ÉFOÉSZ Közhasznú Egyesülete, az SZGYF Veszprém Megyei Kirendeltségének illetékessége alá tartozó Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és a Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályának támogatásáról.

 

Csoportkép az adományokkal

Az adományt hétfőn adták át a kórház udvarán. Tábori Ferenc, az adományozó közalapítvány kuratóriumi tagja elmondta, szervezetük idén közel 900 ezer forint értékben állított össze ajándékcsomagokat. Ezekben többek között kifestő, színes ceruza, bluetooth-hangszórók, tollak és plüssfigurák találhatók.

Horváthné Szabó Andrea, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Veszprém Megyei Kirendeltségének igazgatója és Hack Tamás megbízott intézményvezető is köszönetet mondott az adományok átadása során, továbbá hozzátette, hogy az ajándékok a gyermekek szabadidős elfoglaltságait bővítik, és felhívta a figyelmet a különböző felajánlásokra, amelyeket karácsony alkalmával kaptak az intézmények.


SZGYF-Veszprém Megyei Kirendeltség