Tájékoztatás védőeszköz ellátással kapcsolatban a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi területen ellátást nyújtó intézmények fenntartói részére Fejér megyében

Telefonszám: 20/620-05-11

Tisztelt Fenntartók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az EMMI Szociális Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárság adatai alapján a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi területen ellátást nyújtó intézmények fenntartói, a koronavírus-világjárvány elleni védekezéshez az Operatív Törzs döntésének megfelelően február 07.-én és február 08.-án az itt megtekinthető táblázatban szereplő időbeosztás szerint vehetik át a fenntartó telephelyei számára, az EMMI által küldött értesítőben említett védőeszközöket.

Tekintettel a védőeszközök egy havi mennyiségére, szállítóeszközt és segítő munkatársakat ehhez mérten biztosítani szíveskedjenek.

A védőeszközök /védőkesztyű, kézfertőtlenítő, felületfertőtlenítő, COVID-19 antigén gyorsteszt/ fenntartó által kijelölt, az összes telephelyre vonatkozó, egy meghatalmazott általi átvételét csak az alábbi táblázatban szereplő időbeosztás alapján tudjuk az átvétel helyén biztosítani:

A valamennyi védőeszköz átvétele csak a 8000 Székesfehérvár, Bakony utca 4. szám alatt lehetséges /volt GARZON bútorgyár telephelye, leghátsó raktár épülete/

Azon fenntartók, akik nem tartanak igényt védőeszközökre, kérjük, szíveskedjenek jelezni ennek tényét a pal.maria@szgyf.gov.hu e-mail címen!

A 2020. évi CIX. törvény rendelkezéseinek megfelelően a védőeszközök átadásakor csak a táblázatban megnevezett fenntartókat tudjuk fogadni, aki az összes telephelyére vonatkozólag veszi át a védőeszközöket.

A védőeszközök átvételekor kéjük, hogy a fertőzések elkerülése érdekében szükséges óvintézkedéseket (maszk használat, csoportosulások elkerülése stb.) megtenni, valamint az átadáshoz szükséges dokumentumok kiállításához bélyegzőt hozni szíveskedjenek!

Székesfehérvár, 2022. február 2.