Panoráma ajándékba – Óriáskerékre ülhettek a lakásotthonban élő gyermekek

Az adventi forgatagban az esztendő talán legszebb időszakát egy óriáskerék tette idén igazán látványossá Szolnokon. Felállítását nagy izgalommal várták kicsik és nagyok. Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, nagylelkű felajánlásaként kétszáz jegyet adományozott az óriáskerék használatához a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltség részére.

 

Szalay Ferenc átadja a jegyeket Árvai Jánosnénak, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltség Szervezetirányítási Osztályának osztályvezetőjének és Major Angéla társadalmi kapcsolatokért felelős referensnek

(Fotó: Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata)

Szalay Ferenctől a jegyeket Árvai Jánosné, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltség Szervezetirányítási Osztályának osztályvezetője és Major Angéla társadalmi kapcsolatokért felelős referense vette át. A városban ebben az évben állítottak fel először óriáskereket, így nagy örömmel fogadtuk a felajánlást.

Kiss Róza két fiatallal

Az üzemeltető által felajánlott belépőket Kiss Róza, a megyei kirendeltség igazgatója jelképesen adta át a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekvédelmi Központ szolnoki lakásotthonában élő állami gondoskodásban élő gyermekek számára, melyből valamennyi lakásotthonban élő gyermek részesült.

A kivilágított óriáskerék este

Így azok a gyermekek is lehetőséget kaptak az óriáskerék kipróbálására, akik körülményeik miatt nem engedhetik meg maguknak ezt a nem mindennapi szórakozást.Köszönjük a támogatást, amellyel a gyermekeknek megadatott az a különleges élmény, hogy harminc méter magasból tekinthettek a városra.


SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltség