Négy órás élő adással a Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény lakóiért

A Régió TV Esztergom célul tűzte ki, hogy a KEM Integrált Szociális Intézmény lakóinak életét szebbé teszi karácsony alkalmából és ennek érdekében „Egy pillanat, egy esély!” címmel adománygyűjtő kezdeményezést indított.

A Szociális Munka Napja óta folyamatosan készülnek kisfilmek az intézményről, valamint stúdióbeszélgetésekkel, közismert személyek üzeneteinek közvetítésével hívja fel a figyelmet a TV a jótékony célú felajánlás lehetőségére.

A kezdeményezéshez ismert színészek, énekesek és sportolók csatlakoztak: többek között Kowalsky meg a Vega zenekar, Köllő Babett színművész, Koltai Róbert Jászai-díjas színművész, Pézsa Tibor olimpiai bajnok, Gyebnár Csekka, Kautzky Armand színművészek, Zoltán Erika és Dér Heni énekesnők, Rubint Réka fitneszedző-üzletasszony, Babos Tímea világbajnok teniszezőnő. 

2019. december 13-án a megyei Forrás Rádió Szőke-Szabó Mónika intézményvezetővel és Bakos Norberttel, a TV főszerkesztőjével készített interjút a gyűjtés részleteiről.

A szervezők az adományokat többféle formában várják, egyrészt a megadott számlaszámra lehet utalni, másrészt városszerte és a környező településeken harminc adománygyűjtő dobozt helyeztek ki, de tárgyadományokat is fogadnak, melyekre 2019. december 16. és 2020. január 5. között lehet licitálni. A jótékonysági műsorra a december 22-ei, 16 órakor kezdődő élő adásban kerül sor, melyet a Régió TV Esztergom honlapján (www.rtve.hu) kísérhetnek figyelemmel az érdeklődők.

Köszönjük a televízió munkatársainak a támogatást és azt a nagyszerű szervező munkát, amellyel a fogyatékos és pszichiátriai betegséggel élő lakóink nagyobb társadalmi elfogadásához hozzájárulnak.

A fotók forrásai:

https://www.facebook.com/regiotvesztergom/videos/422349265340193/

https://forrasradio.hu/szorakozas/studio-blog/segitseg-es-erzekenyites-nagyszabasu-jotekonysagi-akciot-hirdet-az-rtve.html

 

SZGYF Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltsége

Kapcsolódó témák:

esélyteremtés