A Miskolc Autó Kft. is csatlakozott a Mosolyt fakaszt elnevezésű kezdeményezéshez

Újabb piaci szereplő segíti a gyermekvédelmi gondozásban nevelkedőket a pályaorientációban. A Miskolc Autó Kft. telephelyén február 7-én kilenc órai kezdettel sajtótájékoztatón ismerkedhettek meg az éreklődők a Miskolcon elindult, és mára országossá nőtt Mosolyt fakaszt elnevezésű program bővüléséről.

 

Sándor Attila beszél a fiatalokhoz

Sándor Attila, a Miskolc Autó Kft ügyvezetője – a miskolci Zip’s Brewhouse étteremből indult kezdeményezés sikeréből ötletet merítve – jelezte csatlakozási szándékát a programhoz. Tervei szerint rendszeresen fogad fiatalokat a telephelyén, hogy megismerhessék és megszerethessék a szakmát.

A gyermekek betekintést nyerhetnek a telephelyen működő műhelymunkákba és a márkakereskedés mindennapjaiba. A program lehetőséget nyújt a pályaválasztás előtt álló, hátrányos helyzetű fiatalok részére, és később elhelyezkedési lehetőséget is kínál a számukra. A Miskolc Autó Kft. és a Zip’s Brewhouse életében mindig fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, bíznak abban hogy a jövőben még több piaci szereplő csatlakozik hozzájuk, illetve a kezdeményezéshez.

A sajtóeseményen jelent voltak: Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára, dr. Kiss János, a miskolctapolcai fürdő és környezete fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos, Sándor Attila, a Miskolc Autó Kft. ügyvezető igazgatója és Halász Norbert, a miskolci Zip’s Brewhouse ügyvezető igazgatója

A sajtóeseményen beszédet mondott Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára, dr. Kiss János, a miskolctapolcai fürdő és környezete fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos, Sándor Attila, a Miskolc Autó Kft. ügyvezető igazgatója és Halász Norbert, a miskolci Zip’s Brewhouse ügyvezető igazgatója.

Csoportkép a fiatalokkal

Az eseményen részt vettek a szakellátásban élő gyermekek, akik érdeklődve járták be a terepet.