Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott a Veszprém megyei intézményvezető

Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréseként Hanich Ferenc, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményének vezetője. A szakember a szociális munka napja alkalmából rendezett ünnepségen vehette át az elismerést Fülöp Attilától, gondoskodáspolitikáért felelős államtitkártól a Belügyminisztérium márványaulájában.

Hanich az oklevéllel

Hanich Ferenc 2005. május 1-jétől látja el a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált intézményének vezetői feladatait. A pályára lépésétől eltelt 36 évben 20 éves vezetői tapasztalatra tett szert, mellyel biztosan irányítja, menedzseri szemlélettel koordinálja a 9 telephellyel, 546 főt foglalkoztató és több mint 1000 ellátottat gondozó intézményt.

A Veszprém megyei szakembert rendszeresen keresik meg szakmai szervezetek, és kérik fel országos, regionális, megyei szociális programok lebonyolítására, projektmenedzseri feladatok ellátására. A Nyugat-Magyarországi Egyetem gyakorlati tereptanáraként is tevékenykedik, „Rekreáció-szervezés és egészségfejlesztés” szakos hallgatók oktatójaként.

oklevélHanich Ferenc dolgozott már a Szociálpolitikai Tanácson belül létrehozott szakmai kollégiumok tagjaként a Fogyatékosságügyi Országos Szakmai Kollégiumban. A Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felkérésére részt vett a szociális ágazatba tartozó szakképesítések és részszakképesítések megszervezésén, a felnőttképző intézmények szakmacsoporthoz tartozó felnőttképzés óraszámainak, tartalmának kialakításában.
Intézményvezető úr kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréséhez sok szeretettel gratulálunk!

Veszprém Megyei Kirendeltség