Miniszteri elismerések a Bélapátfalvai Idősek Otthona és Támogatott Lakhatás szakembereinek

A szociális területen végzett kiemelkedő szakmai tevékenység elismeréseként Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a szociális munka napja alkalmából Pro Caritate-díjat adományozott Kostelecki Zsuzsannának, a Bélapátfalvai Idősek Otthona és Támogatott Lakhatás vezető ápolójának.

 

Csoportkép az elismerésekkel

Zsuzsanna felelősségteljes, jó szervezőképességgel rendelkező vezető, aki sokat tesz az intézmény színvonalas működéséért s a lakók biztonságos, szakszerű ellátásáért. Hivatását közel négy évtizede töretlen lendülettel, tenni akarással gyakorolja.

Miniszteri dicsérő oklevélben részesült a Támogatott Lakhatás szolgáltatás esetfelelőseinek munkacsoportja. A közösség a szolgáltatás kialakításának kezdetétől kiemelkedően végzi a szakmai munkáját. A támogatott otthonok vezetőiként az elmúlt években nagyon sokat tettek a fogyatékossággal élők életminőségének változásáért, a szolgáltatás népszerűsítése és megismertetése érdekében. A csoport tagjai: Bereczné Veres Andrea, Egyed-Csiernik Éva, Kernács Gabriella, Kiss Gábor, Kiss Andrea, Kulcsár Beáta, Molnár-Balogh Beáta, Patkó Mária, Tóthné Tregova Andrea, Tőzsér Erzsébet, Varró Tamás.

 Az egyik munkatársnő kezében tartja a díját

Az egyik elismerésben részesült munkatársnő kezében tartja a díját

Szociális Munkáért Díjat kapott Csanádyné Szőke Éva, az intézmény ápolója kimagasló szakmai tevékenységének elismeréseként. Éva 1988-tól dolgozik a bélapátfalvai otthonban, 2005-től az időskorúak részlegének koordinálásával megbízott ápoló. Lelkiismeretesség, szakmai igényesség, következetesség jellemzi. Személyes példamutatásával ösztönzi a közösség tagjait a precíz munkavégzésre, a szakmai fejlődésre.

Csoportkép

A járványhelyzet miatt az ünnepélyes díjátadó ünnepség elmaradt, a kitüntetett szakemberek a munkahelyükön vehették át az okleveleket.

A díjazottaknak szívből gratulálunk!

SZGYF-Heves Megyei Kirendeltség