Lélek nélkül nincs hivatás – A szociális munka napját ünnepelték Veszprémben

A szociális munka napja alkalomból az SZGYF Veszprém Megyei Kirendeltsége november 11-én tartotta meg ünnepségét a kirendeltség nagytermében, amelyet a dákai integrált intézményben – fejlesztő foglalkoztatás keretében – készült dekorácíókkal díszítettek fel.

Csoportkép

Horváthné Szabó Andrea, a kirendeltség igazgatója bensőséges ünnepségen köszönte meg a munkatársak áldozatos munkáját. Beszédében kiemelte: „Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy évente egyszer a szociális szférában dolgozó munkatársakra irányuljon a társadalom figyelme. A mai, gondokkal terhelt világunkban jóleső érzés együtt lenni azokkal az emberekkel, és az emberek szó itt most csupa nagybetűvel értendő, akik a közös feladatellátás során, közös célért, egymás munkáját támogatva végzik a dolgukat azokért, akik valamilyen okból segítségre szorulnak. Azok a kollégák, akik ezen a pályán tevékenykednek, teszik azt szívvel és lélekkel akkor is, amikor nehézségek elé állítja őket az élet.”

Az igazgató asszony ünnepi beszédét követően tolmácsolta a díjazottaknak és közvetve valamennyi munkatársnak dr. Simon Attila István főigazgató köszönetét. Elismerésként pedig főigazgatói dicséreteket, valamint ajándéktárgyakat adott át a kiemelkedő munkát végző intézményi dolgozók számára.

A díjazottak virággal a kezükben: Horváthné Somogyi Ildikó, Bogdánné Székelyhidi Orsolya,
Bakon Csabáné és Szűcs Judit Andrea.
A kép bal szélén: Horváthné Szabó Andrea, az SZGYF Veszprém Megyei Kirendeltségének igazgatója

Főigazgatói dicséretben részesült Bakon Csabáné szociális gondozó ápoló, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye Veszprém Tüzér utca 7. számú telephelyének munkatársa, Bogdánné Székelyhidi Orsolya szakács, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye Kamond 4. számú telephelyének dolgozója, valamint Szűcs Judit Andrea nevelő, a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ Zirci Utógondozó Otthonának munkatársa.

Idén is lehetőség nyílt főigazgatói dicséretben részesíteni egy olyan közvetlen módon együttműködő szervezetet, amely megyénkben sokat tesz az ellátottjainkért, a szociális szférában dolgozó munkatársainkért. Ebben az évben a Veszprém Megyei ÉFOÉSZ Közhasznú Egyesület képviselőjeként Horváthné Somogyi Ildikó vehetett át főigazgatói dicséretet.

Ellátottak műsora

A díjátadó ünnepséget a szociális intézmény veszprémi Ördögárok utcai ellátottjainak műsora színesítette.Gratulálunk a díjazottaknak. Kívánjuk, hogy legyenek büszkék a megérdemelt elismerésükre és legyen erejük, egészségük, hitük és lendületük a további munkához.


SZGYF-Veszprém Megyei Kirendeltség