Látogatás a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán

A Korona Integrált Szociális Intézmény Komárom – Esztergom Vármegye fejlesztő foglalkoztatásban részt vevő Lakói március 7-én ellátogattak a területileg illetékes járási foglalkoztatási osztályra (Komárom – Esztergom Vármegyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatala Foglalkoztatási Osztály Esztergom), ahol Petrovszki Viktória és Ivanics Zsuzsanna foglalkoztatási szakügyintézők adtak tájékoztatást a hivatal munkájáról és a nyújtott szolgáltatásról.

A Korona Integrált Szociális Intézmény Komárom – Esztergom Vármegye fejlesztő foglalkoztatásban részt vevő Lakói március 7-én ellátogattak a területileg illetékes járási foglalkoztatási osztályra

Nagyon izgalmas, csapatépítő jellegű, játékos feladatsoron keresztül juttatták el a résztvevőket saját részképességeik feltérképezésére és megismerésére, illetve ezekből kiindulva a számukra megfelelő foglalkoztatási terület meghatározására.
Csapatépítő jellegű, játékos feladatsoron keresztül juttatták el a résztvevőket saját részképességeik feltérképezésére

Mindenki nagyon aktív volt, élvezték az újszerű helyzetet és azt, hogy egyénileg és csapatban is dolgozhattak. Elkészítették saját önéletrajzuk vázlatát, melyet később a segítőkkel együttműködve formailag és tartalmilag is véglegesíteni tudnak majd. Megismerték az aktuális álláskínálatot, melyben sikerült olyan cégeket is felfedezni, amelyek potenciálisan leendő munkaadók is lehetnek a későbbiekben.

Megismerték az aktuális álláskínálatot

Nagyon köszönjük a hivatal vezetésének és az osztály munkatársainak a lehetőséget a látogatásra és azt, hogy munkavállalóként tekintettek a látogatókra. Minden bizonnyal lesz folytatása az együttműködésünknek!

Komárom-Esztergom Vármegyei Kirendeltség