HU / EN

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság

1132 Budapest, Visegrádi u. 49

Díjazták a nyertes pályaműveket

Ünnepségen adták át szeptember 26-án az EMMI Báthory utcai konferenciatermében a...

Lakó-hozzátartozó találkozót szerveztek a mezőszilasi idősek otthonában

Több éves hagyományra...

Három fővárosi gyermekotthoni központ összefogásának és közös szervezésének eredményeképp 2018 szeptember 28-a péntek délután és éjszaka...

„Adni jó” – tartja a mondás. Ezt a gondolatot mi is magunkénak érezzük, ezért ellátogattunk lakóinkhoz, de ezúttal nem munkaidőben, hanem...

A  XV. Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon induló magyar delegáció bemutatására 2018. szeptember 22-én délután, az országos Streetball után...
banner4.jpg

 

 

Grassroots őszi focikupa a Mónosbéli Gyermekotthonban

A kecskeméti székhelyű Hit és Sport Alapítvány az ezredfordulótól folyamatosan szervez és rendez kispályás labdarúgókupákat közel száz gyermekotthon részvételével. A Grassroots szociális labdarúgó programot 2011 őszétől kiemelten kezeli a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Bővebben...

Családi- és sportnap Zalaszabarban

A zalaszabari Zobori Élmény Park vezetése a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége ellátási területén működő szociális intézményekben dolgozó munkatársak és gyermekeik, illetve családtagjaik részére - elismerve és megköszönve a kollégák munkáját - 2018. szeptember 8-án Sportnappal egybekötött Családi Napot szervezett.

Bővebben...

TeTedd! Városszépítő akció 2018

Az SZGYF Zala Megyei Kirendeltségének munkatársai csatlakoztak az önkéntes akcióhoz

Negyedik alkalommal szervezték meg Zalaegerszegen a TeTedd! Városszépítő akciót, melynek keretében a megyeszékhely ikonikus zöldfelülete, a Parkerdő szépült meg.

Bővebben...

Jótékonykodtak a Zala Megyei Kirendeltség dolgozói

Az Országos Vadpörkölt és Bor Fesztivál keretein belül az idei évben is megszervezték a jótékonysági vadfőzést, melyen rekordszámú, 104 főzőcsapat vett részt.  A jó hangulatú rendezvényen csaknem 600 csapattag serénykedett, köztük az Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének munkatársai is.

Bővebben...

Idősek Hónapja Zalában

Ünnepségen köszöntötték a szépkorúakat

„Az öregség valójában nem az élet vége, hanem a koronája!” – e mottóval hirdette meg a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény az Idősek Hónapja programsorozatot.

Bővebben...