HU / EN

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság

1132 Budapest, Visegrádi u. 49

Kitekintés a gyermekvédelmi szakellátás határain túlra

Kaleidoszkóp címmel közös...

Ünnepségen adta át Czibik Norbert, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság mb. főigazgató-helyettese és Wirtz Ágnes, a Világszép Alapítvány...

Díjazták a nyertes pályaműveket

Ünnepségen adták át szeptember 26-án az EMMI Báthory utcai konferenciatermében a...

„Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket, nagy szeretettel.”

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Tolna...

„Nekem olyan a kerekesszék, mint az egészséges embereknek a bicikli”

Kollégánk, Kolonics Krisztián dékáni elismerésben...
banner4.jpg

 

 

Kézműves kiállítás Szolnokon

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal a korábbi évek hagyományaihoz híven 2018. december 4-én újra megrendezte a kormányhivatali, valamint a csatlakozó állami hivatalok munkatársai által készített kézműves termékek kiállítását Szolnokon, a Megyeházán. A kiállításon láthatóak voltak gyöngyfűzési, patchwork, quilling, decoupage, horgolt vagy kötött munkák, festmények, fotók, kézimunkák.

Bővebben...

Karácsonyi jótékonysági sütemény és ajándék vásár Szolnokon

December 5-én az SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltsége társszervezőként közreműködött a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és a Megyei Kormányhivatal mellett a Karácsonyi jótékonysági sütemény és ajándék vásár megrendezésében Szolnokon, a Megyeházán.

Bővebben...

Osztozó - Lelkigondozók fóruma a református püspökkel

Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből mintegy 40 olyan szociális szakember vett részt december 10-én, hétfőn a debreceni Református Kollégium kápolnájában a lelkigondozásról szóló eseményen, akik egy-egy szociális vagy intézményben a hitéleti eseményeket szervezik, a vallásgyakorlás mint alapvető ellátotti jog feltételeit megteremtik, lelkigondozói eseményeket, beszélgetéseket tartanak.

Bővebben...

Adventi lelkinap és templomnéző séta Szentendrén

Közös imával és gyertyagyújtással emlékeztek meg szeretteikről

A Komárom-Esztergom Megyei ISZI Szent Rita Fogyatékosok Otthona ellátottjainak egy csoportja  hagyományos adventi programon vett részt Szentendrén, a templomok kisvárosában.

Bővebben...

Megnyílt a karácsonyi vásár az SZGYF-ben

Ajándékozzon egyedi kézműves termékeket szeretteinek

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) fenntartásában működő intézmények ellátottai által készített egyedi kézműves termékekből nyílt karácsonyi vásár december 10-én, hétfőn a főigazgatóság Visegrádi utca 49. szám alatti épületének földszinti előadójában.

Bővebben...