Powered by EverLive.net

Március 15-én olyan dolog történt, amire talán még nem is volt példa a Gyermekközpont történetében: egy fóti kisfiú, a tíz éves Kárpáti Máté nagy felajánlást tett! Kiváló tanulmányi-, valamint az úszás és triatlon sportban, versenyzőként elért eredményei elismeréseként, Máté az „Év sportolója” kitüntetést kapta a március 15-e alkalmából rendezett városi ünnepségen. Még ott a helyszínen, a kitüntetés részeként kapott ötvenezer forintos sportszer utalványát Gyermekközpontunknak adományozta.

A Zala Megyei Kormányhivatal, a Zala Megyei Önkormányzat, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zalai Megyei Kirendeltsége, valamint a Zalaegerszegi Tankerületi Központ a szabad sajtó napja alkalmából sajtóreggeli keretében köszönte meg a zalai média munkáját.

Ünnepi megemlékezés Zalaapátiban

Az 1848-as forradalom 170. évfordulója alkalmából ünnepi megemlékezést tartottak a Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény zalaapáti Boróka Otthonában.

Tájékoztató az EFOP-3.7.1-17 „Aktívan a tudásért” című projektről

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság  a megvalósítója az EFOP-3.7.1-17 azonosító számú „Aktívan a tudásért!” című kiemelt projektnek 2017. április 1-je és 2021. március 31-e között.

Tartós élelmiszercsomagot vehettek át a rászoruló családok

Március 19-én hétfőn a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP) segítségével szegény, kisgyermekes családok vehettek át élelmiszercsomagokat Fejér megyében, a Sárbogárdi járásban, Sárkeresztúron.

Ünnep az otthonban

A Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum, Hajnal István Idősek Otthonában március 8-án nemzetközi nőnap alkalmából köszöntötték a hölgyeket.

A húsvéti előkészület jegyében

A Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye lesencetomaji telephelyén Piller András részlegvezető kezdeményezésére hagyományteremtő szándékkal tartották meg március 13-án az intézmény lelki napját.

Bemutatkozó vásár a Megyeházán

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltsége március 8-án vásárt rendezett a Megyeházán.