Gratulálunk az elismerésben részesült kollégáknak – A szociális munka napja Zala megyében

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége a szociális munka napja alkalmából november 11-én Zalaegerszegen a megyeházán köszöntötte a szociális és gyermekvédelem területén dolgozókat. Az ünnepségen köszöntőt mondott Vigh László országgyűlési képviselő és Zimborás Béla, az SZGYF Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója.

Zimborás Béla, az SZGYF Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója

Zimborás Béla, az SZGYF Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója

A köszöntők után főigazgatói dicséreteket vehettek át áldozatos munkájuk elismeréseként a kitüntetett intézményi dolgozók és egy szervezet. Az elismeréseket Zimborás Béla kirendeltségigazgató adta át.

Smuczer Lívia, a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény koordinátori feladatokat ellátó ápolója

Smuczer Lívia, a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény
koordinátori feladatokat ellátó ápolója

Az SZGYF főigazgatója, dr. Simon Attila István főigazgatói dicséretben részesítette Smuczer Líviát, a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény koordinátori feladatokat ellátó ápolóját, Szabó Ferencnét, a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ nevelőjét, Hegedűs Csabát, a Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény portás-gépkocsivezetőjét, valamint a Zalai Kutyabarátok Egyesületét.

Szabó Ferencné, a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ nevelője

Szabó Ferencné, a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ nevelője

Az ünnepségen további elismerések is átadtak. Dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke a szociális ellátás területén végzett kiemelkedő, magas színvonalú szakmai tevékenysége elismeréseként Zala Megye Címere Emlékplakettet adományozott Varga Tünde Tímeának, a Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézmény Hóvirág Otthona koordinátori feladatokat ellátó ápolójának. A díjat Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke adta át.

Hegedűs Csaba, a Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény portás-gépkocsivezetője

Hegedűs Csaba, a Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény
portás-gépkocsivezetője

Tóthné Födő Gyöngyi, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Zala Megyei Területi Szervezetének elnöke a szociális ellátás területén végzett kiemelkedő, magas színvonalú szakmai tevékenysége és példamutató emberi magatartása elismeréseként Meszk Elismerő Oklevelet adományozott Kocsis Gyöngyinek, a Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény gyógyszerelésért felelős ápolójának.

Zalai Kutyabarátok Egyesülete

Zalai Kutyabarátok Egyesülete

Varga Tünde Tímea, a Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézmény Hóvirág Otthona koordinátori feladatokat ellátó ápolója

Varga Tünde Tímea, a Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézmény
Hóvirág Otthona koordinátori feladatokat ellátó ápolója

Kocsis Gyöngyi, a Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény gyógyszerelésért felelős ápolója

Kocsis Gyöngyi, a Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény
gyógyszerelésért felelős ápolója

A díjátadó ünnepséget a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény ellátottjainak produkciója színesítette. A kitüntetett dolgozóknak szívből gratulálunk!

SZGYF Zala Megyei Kirendeltség