Elismerések a hivatással végzett munkáért – A szociális munka napja a Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltségen

A szociális munka napja alkalmából a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltsége november 10-én ünnepséget szervezett Tatabányán, a megyeháza Dobroszláv termében.

 

Molnárné Végvári Ágota

Molnárné Végvári Ágota, a Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény
Szent Rita Fogyatékosok Otthonának fejlesztő pedagógusa

Idén három szakember: Molnárné Végvári Ágota, a Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény Szent Rita Fogyatékosok Otthonának fejlesztő pedagógusa, Kocsis György Péter, a Komárom-Esztergom Megyei Gyermekvédelmi Központ és Általános Iskola intézményvezetője és Horváth Zoltán, az esztergomi Speciális Gyermekotthoni Központ, Általános Iskola és Szakiskola szakmai vezetője részesült főigazgatói elismerésben.

Kocsis György

Kocsis György Péter, a Komárom-Esztergom Megyei Gyermekvédelmi Központ és
Általános Iskola intézményvezetője

Az ünnepségen Süttő Erika kirendeltségigazgató köszöntőjében tolmácsolta dr. Simon Attila István főigazgató ünnepi gondolatait. Az igazgatóasszony beszédében köszönetet mondott azért, hogy a kitüntetettek a munkájukat több évtizede hivatásként végzik, valamint elismerően szólt az intézményekben dolgozó valamennyi kolléga magas színvonalú munkájáról.

Horváth Zoltán

Horváth Zoltán, az esztergomi Speciális Gyermekotthoni Központ,
Általános Iskola és Szakiskola szakmai vezetője

A főigazgatói dicséretben részesült munkatársaknak szakmai pályafutásuk bemutatása, méltatása mellett adták át az elismeréseket.

csoportkép

Csoportkép a díjazottakkal.
Balról a második Süttő Erika, az SZGYF Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltségének igazgatója

Szabó Attila, a Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény vezetője az ünnepségen záróbeszédében kiemelte a közös munka és az egymásba vetett bizalom fontosságát.

SZGYF Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltség