Elismerés a példaértékű hivatástudattal végzett munkáért – A szociális munka napja Heves megyében

A szociális munka napjához kapcsolódóan a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei ünnepségek keretében köszöntötte az ágazat dolgozóit. A legkiválóbb Heves megyei szakdolgozók november 18-án vehették át az elismeréseket Egerben, a megyeháza Telekessy termében.

Főigazgatói dicséretek

A rendezvényen tolmácsolták dr. Simon Attila István főigazgató üdvözlő szavait, melyben köszönetet mondott az ágazat dolgozóinak, akik számára a gondoskodás valódi küldetés. Sinka Zsolt, az SZGYF Heves Megyei Kirendeltségének igazgatója is megköszönte az odaadó munkát. Nagyrabecsülését fejezte ki a segítő szakembereknek, akik empátiával, szakmai alázattal tevékenykednek az idősekért, a gyermekekért, sérült emberekért, a szenvedélybetegekért.

Csoportkép

Sinka Zsolt kirendeltségigazgató, Borosné Czibik Katalin, Gonda László, Szabó Lászlóné Almási Zsuzsanna

Példaértékű hivatástudattal, emberséggel végzett munkájáért főigazgatói dicséretben részesült: Forgó Ferencné, a csányi székhelyű Heves Megyei Fenyőliget Egyesített Szociális Intézmény gondozója, Szabó Lászlóné Almási Zsuzsanna, az egri Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény ápolója, Borosné Czibik Katalin, a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ Hevesaranyosi Lakásotthonának gyermekfelügyelője.

Elismerésben részesült Gonda László zenész-előadóművész is, aki évek óta önzetlenül segíti, támogatja a füzesabonyi székhelyű Heves Megyei Aranyhíd Egyesített Szociális Intézmény lakóit.


SZGYF Heves Megyei Kirendeltség