Együtt tenni másokért, akiknek erre a legnagyobb szükségük van

A szociális munka napjához kapcsolódóan vármegyei ünnepségek keretében köszöntötte az ágazat dolgozóit a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság. A legkiválóbb Heves vármegyei szakdolgozók 2023. november 13-án vehették át az elismeréseket Egerben, a vármegyeháza Barkóczy termében.

Csokor virág

A rendezvényen Horváth Attila főigazgató-helyettes köszöntőjében kiemelte: a szakterület dolgozói testesítik meg a társadalom gondoskodó erejét. Hála és köszönet illeti meg őket, akik számára a gondoskodás valódi küldetés.

Sinka Zsolt, az SZGYF Heves Vármegyei Kirendeltségének igazgatója arról beszélt, hogy az őszinte odafordulás, az elfogadás motiválja a dolgozók, a szakemberek tetteit. Sokkal több ez, mint ellátás. Magukból is hozzátesznek egy kicsit az aktuális feladathoz. A rendezvényen öt intézmény 1-1 dolgozója vehetett át elismerést.

A díjazottak munkatársak

Példamutató tevékenységének elismeréséül a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatójának dicséretében részesült:

Bánhegyiné Bollók Judit telephelyvezető
Aranyhíd Integrált Szociális Intézmény Heves Vármegye, Tiszafa Otthon és Támogatott Lakhatás Andornaktálya

Húsz évvel ezelőtt mentálhigiénés munkatársként kezdett el dolgozni az andornaktályai szociális otthonban, ahol a fogyatékossággal élő személyek életminőségének javításán munkálkodik, kiemelkedő gondossággal.

Orbán Daniella adminisztrátor
Bérces Idősek Otthona és Támogatott Lakhatás Heves Vármegye

Tíz éve látja el az intézmény titkárnői, adminisztrátori feladatait, mindig lelkiismeretesen, rendkívül pontosan.

A díjazottak egyedi ajándékcsomagot kaptak és egy díszoklevelet

Iványi Tünde ápoló
Fenyőliget Integrált Szociális Intézmény Heves Vármegye

2015 decemberétől a hatvani, majd 2016 novemberétől a zagyvaszántói idősek otthona ápoló munkakört betöltő munkatársa. A munkába lépéstől töretlenül kitartó, kiemelkedően alapos munkával erősíti az intézmény szakmai működését.

Mitrovics Judit gondozó
Harmónia Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény Heves Vármegye

Több mint negyven éve dolgozik gondozónőként. Nagy szeretettel és odaadással gondozta a rábízott csecsemőket és kisgyermekeket, és bekapcsolódott a sérült gyermekek ellátásába is.

Mikó Oszkárné élelmezésvezető
Gyermekvédelmi Központ Heves Vármegye, Jégmadár Gyermekotthon és Lakásotthon Mónosbél

Közel 50 éve dolgozik a mónosbéli gyermekotthonban. 2006-tól élelmezésvezetői feladatokat lát el a kiskorúak egészséges étkezése érdekében. Tevékenységét a kötelességtudat, megbízhatóság és kiemelkedő munkabírás jellemzi.

Csoportkép

Az  elismeréshez szívből gratulálunk munkatársainknak!

SZGYF Heves Vármegyei Kirendeltség