„Az én fejlesztő fogim” pályázat – Elindult a szavazás

Elindult a szavazás „Az én fejlesztő fogim” elnevezésű pályázatra, amelyet a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejlesztő Foglalkoztatási Osztálya idén második alkalommal hirdetett meg.

A fejlesztő foglalkoztatás pályázatának döntős alkotásai

A fejlesztő foglalkoztatásban részt vevő foglalkoztatottak a pályázaton keresztül bemutathatták a fejlesztő foglalkoztatásban végzett munkájukat, valamint betekintést nyújtottak abba is, hogy ez a munka mit is jelent a számukra. Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben 138 érvényes pályamű érkezett be rajz/fotó/festmény, fejlesztő foglalkoztatott által készített termék, valamint videó kategóriákban.

A nagyszámú jelentkezés miatt a rajz/fotó/festmény, valamint a termék kategóriákban augusztus 23-án bíráló bizottsági ülésen került kiválasztásra az a 20-20 pályamű, amely a beérkezett 20 videópályázat mellett feltöltésre került a Főigazgatóság Facebook-oldalára.

A szavazatokat augusztus 31., 10:00 óráig lájk formájában lehet leadni, mindhárom kategóriában a legtöbb lájkot kapott 1-3 pályamű nyer. A díjak átadására szeptemberben, a IV. Fejlesztő Foglalkoztatók Fesztiválja rendezvényen kerül sor Edelényben.

Bízunk benne, hogy a pályázat és a közösségi média által még több emberhez eljuthat a fejlesztő foglalkoztatás területén zajló értékteremtő munka.

 

Esélyteremtési Főosztály

Fejlesztő Foglalkoztatási Osztály

Kapcsolódó témák:

Fejlesztő foglalkoztatás