Az áldozatos munka elismerése – A szociális munka napja Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kirendeltsége a szociális munka napja alkalmából november 15-én Nyíregyházán, a kirendeltség tárgyalótermében köszöntötte a szociális és a gyermekvédelmi területen dolgozókat.

A kitüntetettek a kirendeltségigazgatóval Hasulyó Szabolccsal

Az ünnepségen köszöntőt mondott Hasulyó Szabolcs, a kirendeltség igazgatója. A köszöntő után főigazgatói dicséreteket vehettek át áldozatos munkájuk elismeréseként a kitüntetett munkatársak. Az elismeréseket a kirendeltségigazgató és Balogh Mihály igazgatóhelyettes adták át.

A kitüntetettek Hasulyó Szabolcs kirendeltségigazgatóval

Főigazgatói dicséretben részesült: Lóránt Zoltánné, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei „Harmónia” Egyesített Szociális Intézmény Ápoló-Gondozó Otthon Kisléta munkatársa, Császárné Bene Tímea, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei „Harmónia” Egyesített Szociális Intézmény Ápoló-Gondozó Otthon Kisléta dolgozója, Pecséri Edit, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei „Viktória” Egyesített Szociális Intézmény munkatársa, valamint Pócsi Lajosné, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Központ dolgozója.

A díjátadó ünnepséget Vitéz Éva, a kirendeltség gyermekvédelmi referensének ünnepi versei tették teljessé.

A kitüntetett dolgozóknak szívből gratulálunk!


SZGYF Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kirendeltség