Sporteszközök ajándékba az MLSZ-től

A Magyar Labdarúgó Szövetség a nemzetközi Grassroots-hét alkalmából az UEFA-tól kapott labdákkal ajándékozta meg a Komárom-Esztergom Megyei Gyermekvédelmi Központ és Általános Iskola lakóit.

Töklámpás-faragás

Az MLSZ a szociális program keretében sporteszközöket juttat el az arra rászorulókhoz. A szövetség Komárom-Esztergom megyei igazgatósága úgy döntött, hogy intézményenként tíz labdát és öt jelzőtrikót ajándékoz az oroszlányi és a komáromi gyermekotthonoknak.

Az oroszlányi gyermekotthonba látogatott Khéner László, az MLSZ megyei elnöke, Dr. Kancz Csaba, az MLSZ megyei elnökségi tagja és Czunyiné Dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő asszony. Kocsis György intézményvezető vette át a felajánlott sporteszközöket. Az intézmény tágas tornateremmel, sportpályával rendelkezik, így az ott élő gyermekek számára a sportolás mindennapos tevékenység. A tanárok, a nevelők kiemelt figyelmet fordítanak a tehetséges fiatalok felkarolására, ennek köszönhetően már több gyermek a városi labdarúgó-csapatban is igazolt játékos.

labdák átadása

A komáromi Csillag lakótelepen lévő gyermekotthonokba érkező delegációhoz az MLSZ megyei vezetőségi tagjai közül Dr. Molnár Attila polgármester úr is csatlakozott. A gyermekotthonok lakói a Csémi SE igazolt játékosai, így ők is örömmel fogadták a sporteszközöket.

SZGYF Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltség