Adományt gyűjtöttek a Tolna Megyei Kirendeltség dolgozói

A Tolna Megyei Kirendeltség 2022. február közepén hirdette meg munkatársai körében az intézményeit támogató adománygyűjtő akcióját. Az időpontválasztás tudatos volt, mert a tavasz és a húsvéti ünnepek közeledtével mindenki egy kicsit kipakol, átpakol, átrendez és készül valami újra, valami másra, a tavaszra, a nyárra.

 

IMG 2395

Ilyenkor előkerülnek olyan dolgok is a szekrényekből, amelyekre már nincs szükség, de még jó állapotban vannak, használhatók és más számára akár kincset is jelenthetnek. Előzetes felmérés szerint a Kirendeltséghez tartozó Integrált Szociális Intézménynek elsősorban használt, de még jó állapotban lévő ruhákra, hang- és képanyagot tartalmazó CD-re, DVD-kre, könyvekre, magazinokra, játékokra, fali dekorációs anyagokra van folyamatosan szüksége, amelyeknek összegyűjtését a Kirendeltség kollégái örömmel teljesítettek.

IMG 2390

Nem kellett pár hét és máris összegyűlt az első, szállításra érdemes mennyiségű, a kért körbe tartozó adomány, amelyet a Kirendeltség igazgatója, dr. Kajos Nikolett, illetve a Fejlesztési és Működtetési Osztály vezetője, Nagy Tamás adott át az Integrált Szociális Intézmény nevében jelen lévő Pál Mária intézményvezetőnek és Kovács István intézményvezető-helyettesnek.

A Kirendeltség az akció sikerességét tapasztalván elkötelezte magát ezen kezdeményezés hagyományteremtő jelleggel való folytatása, jövőbeli fenntartása mellett.

SZGYF-Tolna Megyei Kirendeltség