A szociális munka napját ünnepelte a Tolna Vármegyei Kirendeltség

A Tolna Vármegyei Kirendeltség november 15-én ünnepelte az eseménynek otthont adó BeSweet Csokoládémanufaktúra és Látogatóközpontban a szociális munkában részt vevők kiemelkedő teljesítményét, ahol öt kiváló szakember részesült főigazgatói dicséretben.

Tolna4

Elismerésben részesült Engyelné Krausz Márta ápoló, Margruber Józsefné mosodai dolgozó, Várnai Győző karbantartó-gépkocsivezető. Ők valamennyien a Galagonya Integrált Szociális Intézmény Tolna Vármegye munkatársai. Somogyi István Zoltánné Tolnai Krisztina, mint a Gyermekvédelmi Központ Tolna Vármegye korábbi mb. intézményvezetője, Kith Anikó pedig mint a Tolna Vármegyei Kirendeltség szociális referense vehette át a dicséretet.

Tolna 3

Az eseményen részt vett a főigazgatóság szakmai főigazgató-helyettese, dr. Joó Aranka, aki a dicséretben részesült kollégák kivételes munkáját, szakma iránti elkötelezettségét méltatta és a közösség szerepét hangsúlyozta.

Tolna 2

Az ünnepséget színesítette a hőgyészi Rózsakert Gyermekotthonából érkező gyermekek és az Integrált Intézményből érkező lakók különleges műsora, mely szívet melengető pillanatokkal ajándékozta meg a résztvevőket. Az eseményt követő csokoládébemutató pedig bepillantást engedett a finom édesség készítésének folyamatába, a kostoló pedig ízélmények változatosságát ígérte mindazoknak, akik részt vettek ezen az ünnepi alkalmon.

Tolna 1

A Szociális Munka Napja a szakemberek kiemelkedő munkájának, elkötelezettségének és hivatástudatának ünnepe, és ez az esemény ismételten bizonyította, hogy a szociális és gyermekvédelmi területen tevékenykedő szakemberek elismerést érdemelnek a mindennapi munkájukért.

Tolna5

Tolna Vármegyei Kirendeltség