Tizedik alkalommal sütöttek-főztek a csapatok a Vámosgyörki Idősek Otthonában

Lecsótorta is készült a jubileumi rendezvényre

Az augusztusi programon évről évre szívesen vesznek részt a Heves megyei társintézmények lakói és dolgozói. A feladat nem változik, szabad tűzön kell lecsót készíteni, melyhez az alapanyagot a házigazdák biztosítják.

A csoportok minden alkalommal kreatív újításokkal, különleges tálalással lepik meg egymást és a zsűrit. Idén volt cukkinis, tejfölös, krumpligombócos és húsos cigánylecsó is. A Zagyvaszántói Idősek Otthona tortaformájú kreációval szerzett örvendeztette meg a résztvevőket. Ács Csaba mesterszakács értékelésében kiemelte, hogy az összes étel remek lett, csupán árnyalatnyi különbségek alapján született meg a végeredmény.

A kiváló lecsósütő címet ebben az évben a Vámosgyörki Idősek Otthona csapata nyerte el. A legkreatívabb ízvilágot a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ Nevelőszülői Hálózatának küldöttsége alkotta, a legszebb tálalásért pedig a zagyvaszántóiak kaptak jutalmat. 

SZGYF Heves Megyei Kirendeltség