„Érzések másképp – ecsetünk a gyermekvédelem”

A Szociális Munka Napja alkalmából „Érzések másképp – ecsetünk a gyermekvédelem” című kiállítást és ezzel egybekötött ünnepi rendezvényt tartottunk az SZGYF Csongrád Megyei Kirendeltségén, november 7-én, csütörtökön.

A rendezvényt zenés műsorral nyitották meg a Szegedi dr. Waltner Károly Otthon lakásotthonában élő gyermekek.

A rendezvényen köszöntő beszédet mondott dr. Juhász Tünde Csongrád megye kormánymegbízottja és Nyári Amália a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Csongrád Megyei Kirendeltségének igazgatója.


 
dr Juhász Tünde

Ezt követően lehetőség nyílt a Szegedi dr. Waltner Károly Otthon lakásotthonában élő gyermekek festményeiből álló kiállítás megtekintésére, ahol a jelenlévők találkozhattak az alkotókkal és a gyermekotthon nevelőivel.


A festmények megtekintését követően került sor a Főigazgatói dicséretek átadására, mely a Csongrád Megyei Kirendeltség igazgatója Nyári Amália adott át.

Dicséretben részesültek:
Kádár Olga gazdasági ügyintéző a Csongrád Megyei Aranysziget Otthon munkatársa, Pardi Imréné munkaügyi ügyintéző a Csongrád Megyei Napsugár Otthon munkatársa, Tarkó Attila gazdasági csoportvezető a Csongrád Megyei Gesztenyeliget Otthon munkatársa, Kis-Molnár Ildikó gazdasági csoportvezető a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon munkatársa, Vörös Szilvia gyermekotthon vezető a Szegedi Dr. Waltner Károly Otthon munkatársa, Nagy Zoltán nevelő a Szegedi Dr. Waltner Károly Otthon munkatársa, Landler-Oltványi Dominka költségvetési referens a Csongrád Megyei Kirendeltség munkatársa, valamint a Csongrádi Aranysziget Otthonban Élő Idősekért Alapítvány.


A Főigazgatói dicséretek átadását követően lehetőség nyílt a könnyed beszélgetésre, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Csongrád termében rendezett állófogadáson.

SZGYF Csongrád Megyei Kirendeltség