Szakmai nap az élelmezésvezetők részére
A megjelent mintegy 100 fő élelmezésvezetőnek Dr. Jeviczki Melinda Klára főigazgató-helyettes asszony nyitóbeszédében elmondta: felelősséggel tartozunk ellátottjainkért, törekednünk kell a minőségi, változatos ételek elkészítésére, ezzel is hozzájárulva a hazai ízek emlékeinek felelevenítéséhez. Kiemelte továbbá, hogy a folyamatos párbeszéd fontos az intézmény és a fenntartó között, ezért a jövőben az ehhez hasonló szakmai diskurzusok gyakoriságára kell törekedni.
A köszöntőbeszédet követően elsőként Virág Péter főosztályvezető nyújtott általános tájékoztatót az élelmiszer-alapanyag és közétkeztetési szolgáltatás tárgyú közbeszerzések fontosságáról, majd dr. Gojsza Gabriella közbeszerzési és jogi referens szemléltető előadása következett az étkeztetéssel kapcsolatos protokoll-előírásokról.
A nap zárásaként Dankai Tamás Menza munkacsoportvezető és Király Sándorné szakmai felelős tartott prezentációt, ahol gyakorlati példákon keresztül vezették végig a közbeszerzés műszaki tartalmának összeállítása során visszatérő hibákat, anomáliákat.