Szakmai nap az élelmezésvezetők részére

A Menza Közétkeztetési Munkacsoport a Közbeszerzési és Beszerzési Osztállyal közösen szakmai napot tartott 2024. június 5-én a Főigazgatóság központjában. A szakmai nap témája az étkezéshez köthető szolgáltatás minőségének magasabb szintre emelése volt.
Az intézményi élelmezésvezetők vettek részt a szakmai napon

Az intézményi élelmezésvezetők vettek részt a szakmai napon

A megjelent mintegy 100 fő élelmezésvezetőnek Dr. Jeviczki Melinda Klára főigazgató-helyettes asszony nyitóbeszédében elmondta: felelősséggel tartozunk ellátottjainkért, törekednünk kell a minőségi, változatos ételek elkészítésére, ezzel is hozzájárulva a hazai ízek emlékeinek felelevenítéséhez. Kiemelte továbbá, hogy a folyamatos párbeszéd fontos az intézmény és a fenntartó között, ezért a jövőben az ehhez hasonló szakmai diskurzusok gyakoriságára kell törekedni.

Dr. Jeviczki Melinda Klára főigazgató-helyettes nyitotta meg a rendezvényt

A köszöntőbeszédet követően elsőként Virág Péter főosztályvezető nyújtott általános tájékoztatót az élelmiszer-alapanyag és közétkeztetési szolgáltatás tárgyú közbeszerzések fontosságáról, majd dr. Gojsza Gabriella közbeszerzési és jogi referens szemléltető előadása következett az étkeztetéssel kapcsolatos protokoll-előírásokról.

Dankai Tamás, a Menza munkacsoport vezetője tart előadást

A nap zárásaként Dankai Tamás Menza munkacsoportvezető és Király Sándorné szakmai felelős tartott prezentációt, ahol gyakorlati példákon keresztül vezették végig a közbeszerzés műszaki tartalmának összeállítása során visszatérő hibákat, anomáliákat.