118 találat

Kirándulás a Nyíregyházi Állatparkban

A fogyatékossággal élő lakók számára szervezett kirándulás a nyíregyházi állatparkban lehetőséget kínált arra, hogy a résztvevők megcsodálhassák a világ különböző vidékein élő állatokat. A Vadaspark nem egy hagyományos állatkert, a látogatók vadregényes tájakon, az állatok közvetlen közelében…

Jótékonysági festés Karcagon a Gólyafészek Otthonban

Egy jótékonysági kezdeményezésnek és egy példás összefogásnak köszönhetően új fényben ragyognak a karcagi Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Gólyafészek Otthon falai.

Látás- és szűrővizsgálat Szolnokon

A „Fontos a Látásom” Alapítvány a Magyar Optikus és Optometrista Szövetséggel összefogva a Gyermekvédelmi Központ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyében a Láss, hogy ők is láthassanak! program keretében szűrőprogramot tartott.

Test- és lélekmozgató sportnap Karcagon

A Magyar Sport napja alkalmából a Karcagi Sámándob Kulturális Parkban különleges sportnapot szerveztek a Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Gólyafészek Otthon dolgozói. Céljuk az volt, hogy mindenki részesüljön a sport nyújtotta örömökből, még azok is, akik mozgásukban akadályozva vannak.

Díjátadó ünnepség Szolnokon

Az Emberszeretet világnapján került sor az „Advent csodálatos pillanatai”, valamint a „Megemlékezés koszorúi” pályázatok eredményhirdetésére és a díjak átadására Szolnokon, a Vármegyeháza dísztermében.

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság-Jász- Nagykun -Szolnok Vármegye – Ápoló-Gondozó- Tiszabura-Pusztataksony; Dévaványa; Karcag

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei intézményébe keres kollégákat Ápoló-Gondozó munkakör betöltésére. Kik vagyunk és mit csinálunk? A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság központi szerve és vármegyei kirendeltségei látják el az állami fenntartású szakosított…

Húsvéti vásár Szolnokon

A húsvéti időszak a legszínesebb időszak az évben, a friss virágokkal, a tavaszi illatokkal. Ilyen színpompás látvány fogadta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kirendeltség által szervezett húsvéti vásárra érkezőket.