Az elhivatott szakemberek elismerése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A szociális munka napja alkalmából az SZGYF Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kirendeltsége november 15-én tartotta meg ünnepségét. A főigazgatói dicséreteket Virányiné Szabó Zsuzsanna, a kirendeltség igazgatóhelyettese adta át, aki ünnepi beszédében kiemelte, hogy a rászorulók támogatása, segítése az egyik legnemesebb szolgálat, amiért a köszönet nemcsak ezen az egy napon jár, hanem az év minden napján.

virágok és dícséretek

„Fontos, hogy a területen dolgozók büszkék legyenek a hivatásukra, beszéljenek a sikereikről, apró örömeikről és a munkájukon keresztül mutassák meg saját magukat is. Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen elhivatott szakemberekkel dolgozhatok együtt” – zárta beszédét Virányiné Szabó Zsuzsanna.

Az ünnepségen az elismerésben részesült dolgozók és közvetlen vezetőik, valamint a kirendeltség dolgozói vettek részt. A rendezvényt Zombori Zsanett énekes és a Dél-Borsodi Integrált Szociális Intézményben élő Suha Ferenc produkciói tették teljessé.

Csoportkép

Főigazgatói dicséretben részesültek: Bodnárné Fodor Zsuzsanna, az Abaúj-Zemplén Megyei Integrált Szociális Intézmény Ricsei Otthonának szervezeti-egység vezetője, Palóczkiné Nagy Mónika, a Borsod Abaúj Zemplén Megyei Dr. Csiba László Integrált Szociális Intézmény Edelényi Otthonának szociális munkatársa, Visegrádi Dóra, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gyermekvédelmi Központ Girincsi Lakásotthonok fejlesztő pedagógusa, Bodon László, a Dél-Borsodi Integrált Szociális Intézmény Hejőbábai Otthonának gépkocsivezetője és Galambosné Márián Nikoletta, az Észak-Borsodi Integrált Szociális Intézmény gazdasági csoportvezetője.

Lehetőség nyílt elismerésben részesíteni egy közvetlenül együttműködő szervezetet is. Idén a Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnázium Ütőhangszeres Tanszaka részesült főigazgatói dicséretben. Az iskola mindig fontosnak tartotta a rászorultak támogatását, öröm számukra, hogy a zene erejével segíthetnek. Több alkalommal ajánlották fel szereplésüket a kirendeltség különböző rendezvényein, és varázsolták színesebbé azokat.

Minden díjazottnak szívből gratulálunk!


Fotó: dr. Tóth Brigitta jogi referens