Ajándékötletek karácsonyra – Frissült a kézműves termékeink katalógusa

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnak több éve szívügye, hogy az általa fenntartott intézményekben a fejlesztő foglalkoztatás keretében készült minőségi termékeket népszerűsítse. A Főigazgatóság ezáltal is elismeri a fejlesztő foglalkoztatásban résztvevők sikeres és fontos munkáját, motiválja őket a további alkotásra és felhívja a figyelmet erre az értékteremtő tevékenységre.

adventi koszorú

A fejlesztő foglalkoztatás keretén belül gondosan készített kézműves termékek készülnek, amelyek a most frissített tematikus katalógusokban megtekinthetők az SZGYF honlapján: Kézműves termékek katalógusai linken. Ezúttal a karácsonyi időszakhoz kapcsolódó különleges, ünnepi termékek is helyet kaptak.

Az érdeklődők különböző dekorációs, fonott, szőttes, kerámia- és textiltermékek, valamint gyermekeknek készült ajándékok közül válogathatnak. Összeállítottunk egy sikertermékeket tartalmazó katalógust is.

fenyőfák

Az SZGYF honlapján látható termékek nem a teljes készletet mutatják. A teljes választék az intézmények honlapján található. Az intézmények egyedi megrendeléseket is szívesen fogadnak előzetes egyeztetés alapján a katalógusokban feltüntetett elérhetőségeken keresztül.

Kellemes nézelődést és vásárlást kíván az SZGYF Fejlesztő Foglalkoztatási Osztálya!

SZGYF Esélyteremtési Főosztály
Fejlesztő Foglalkoztatási Osztály