Veszprémi sikerek a Ki mit tud? döntőjében

A Moravcsik Alapítvány 12. alkalommal rendezte meg a pszichoszociális fogyatékossággal élő személyek részére a hagyományos Ki mit tud? tehetségkutató és tehetséggondozó programot.

döntőben színjátszócsoportunk Tamási Áron Szép Domonkos Anna című novelláját dolgozta fel,

A május 16-án Sopronban megrendezett elődöntőn a Bakony Integrált Szociális Intézmény Ezüst Hárs Otthonából két produkció vívta ki a döntőben való részvétel jogát, amely július 7-én volt Budapesten, a Magyar Állami Operaház Eiffel Műhelyházában.

A döntőben színjátszócsoportunk Tamási Áron Szép Domonkos Anna című novelláját dolgozta fel, a tánccsoport pedig Justin Bieber What do you mean című slágerére adott elő egy látványos táncprodukciót.A zsűri tagjai kiemelték a produkciók erősségeit, és mindkét előadást arany minősítéssel díjazták.

Táncosaink kiérdemelték a  „Nívó Díjas művész” címet is.

Táncosaink az országos döntőben három alkalommal nyertek arany minősítést, így idén megkapták a méltán kiérdemelt „Nívó Díjas művész” címet is. A nyárádi Ligetes Lakóotthonban élő, tehetséges ellátottunk is sikeresen pályázott a vetélkedő elődöntőjében, ahol különdíjat kapott, és lehetőséget arra, hogy alkotásait a döntő helyszínén kiállíthassa.

Alkotásait a döntő helyszínén kiállíthatta.

Mindenkinek szívből gratulálunk, és a továbbiakban is ilyen szép eredményeket kívánunk!

Veszprém Vármegyei Kirendeltség