Újra „Bontsd ki Magad!” Fesztivál Fejérben

Az Aranyalma Integrált Szociális Intézmény Fejér Vármegye Aranyfűz Otthon Alap telephelye immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a „Bontsd ki Magad!” Fesztivált. A fenntartót az SZGYF Fejér Vármegyei Kirendeltség igazgatója képviselte.

A „mesevilág” témájú színes, egyedi előadások voltak az esemény egyik fénypontja

Elsőként a fesztivál vendégszereplőjeként meghívott Mezőföldi Kistücskök néptánccsoport szívmelengető, vidám előadását élvezhették a résztvevők a rendezvénynek helyszínt adó Alap község Arany János Művelődési Házban. Ezt követően a „mesevilág” témájú színes, egyedi előadások következtek. A zsűri döntése nyomán a Vándor-díj kupát végül az Egymásért Otthon Polgárdi telephely nyerte el különleges előadásával. Emellett az alapi telephely lakói személyes ajándékokkal kedveskedtek a résztvevőknek.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Varga Gábor országgyűlési képviselő, Alap község polgármestere, az Aranyalma Integrált Szociális Intézmény Fejér Vármegye vezetője, az Arany László Általános Iskola igazgatója is, valamint jelen voltak az intézmény civil támogatói, a társintézmények képviselői és több telephely vezetője, dolgozói.

A végén táncház fogadta a versenyzőket

Fejér VármegyeI Kirendeltség