Tündérkertté változott a régi park a szadai idősek otthonában

A Pest Megyei Viktor Egyesített Szociális Intézmény Szadai Idősek Otthonában május 7-én nagy álom vált valóra. A szorgos kezeknek hála, az intézmény parkját csodálatos tündérkertté varázsolták. Köszönet illeti a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságot mint fenntartót, amelynek vezetése mindenben támogatta az intézmény elképzelését. A sződligeti kollégák pedig segítettek a kivitelező cég felkutatásában, az engedélyezés koordinálásában.

A dolgozók a kertet rendezik

Köszönetet érdemelnek a kivitelező cég munkatársai, akiknek gondos tervezőmunkája elengedhetetlen volt a kert létrejöttében. Az összefogás eredményeként a Szadai Trans Motors Kft. felajánlotta, hogy ingyen végzi a földmunkákat, a Gödöllői GÖBÉSZ Kft. pedig murvát adományozott az idősotthon részére.

Hálásak vagyunk a kollégáknak, akik az elképzelést mindenben támogatták, és május 7-én gereblyét, ásót, lapátot fogtak, hogy megvalósulhasson a régóta dédelgetett álom. Együttműködésük páratlan és példaértékű volt. A közös munkában a lakók iránt érzett szeretetük is megnyilvánult.

Kerámiából készült házikó egy fa tövében

Köszönjük a civil szervezetek önzetlen segítséget: az Öreghegyi Csemete Tanoda és Kertészeti Áruda, a faültető csapat és a parkrendezők munkáját. Köszönjük továbbá a növényeket az önzetlen felajánlóknak.

Egy olyan szép és nyugalmat árasztó parkot kapott az intézmény május 7-én, amely a szeretetet és az összefogás erejét tükrözi.

Pest Megyei Viktor Egyesített Szociális Intézmény Szadai Otthona