Tehetséges varázscseppek

Újra megtöltötték varázslattal a színpadot a Cseppkő Gyermekotthoni Központ Budapest rendezvénytermében, azok a gyermekek és fiatal felnőttek, akik a XII. Varázscsepp Országos Tehetségkutató Versenyre jelentkeztek idén tavasszal.

Idén is több száz jelentkező, közel 120 produkciója áll majd színpadra

Legnagyobb örömünkre szolgál, hogy az elmúlt évek után a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Pest Vármegyei Kirendeltsége, a Cseppkő Gyermekotthoni Központ Budapest és a Fővárosi Gyermekvédelmi Intézmények Üzemeltetési Szervezete által tizenkettedik alkalommal rendezzük meg a Varázscsepp Országos Tehetségkutató Versenyt.

Újult lendülettel és frissességgel vette kezdetét tizenkettedik alkalommal hagyományos tehetségkutató versenyünk. Idén is több száz jelentkező, közel 120 produkciója áll majd színpadra, szinte az összes vármegyéből és határon túlról érkező pályázókkal tánc, ének, vers és próza, hangszer és egyéb kategóriákban. Az idei év különlegessége, hogy a „rap” – mint kategória nem volt olyan népszerű, mint az utóbbi években, amikor külön kategóriát kapott, ellenben a hangszeres versenyzők szép számban vettek részt, csodálatosabbnál csodálatosabb hangszerekkel, mint zongora, gitár, hegedű, trombita, klarinét, dob.
Egyéb kategóriában sziporkáztak a komédiák, a kisebb színdarabok és a különböző sportokkal összefonódó zenés produkciók, mint ugrálókötél bemutató, freestyle football zsonglőrködés vagy mazsorett.

Ismét összejönnek azok, akik évek óta részt vesznek a megmérettetésbenAz új versenyzőket családias hangulat várja, rövid időn belül kialakulnak a barátságok. Az újra találkozás öröme sokakat megérint, hiszen ismét összejönnek azok, akik évek óta részt vesznek a megmérettetésben. A szakmai zsűri tagjai szintén a kezdetektől építik a Varázscsepp stábját: Balassa János, Bíró Eszter, Fehér Dániel, Volosinovszky György, Balogh József. Ők azok, akik, mint visszajáró zsűritagként évről évre támogatják, segítik, eligazítják és lelkesítik versenyzőinket, motiválják őket abban, hogy tehetségüket csiszolgassák, nyitott szívvel bátran megmutassák.

Az új versenyzőket családias hangulat várjaIzgatottan várjuk a folytatást, 2023. április 15-én, szombaton lesz a Középdöntő – a Cseppkő Gyermekotthoni Központ Budapestben, a döntősökért pedig május közepén szurkolhatunk.

Cseppkő Gyermekotthoni Központ