Hagyományteremtő tanulmányi verseny

A Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthonok szervezésében került sor az I. Táltos Diákok Tanulmányi Versenyre 2022. április 24-én, a Barabás Villában. A versenyen a házigazdákkal együtt nyolc csapat vett részt, csapatonként négy gyermekkel és egy felnőtt kísérővel.

 

Czibik Norbert András, a zsűri elnöke átadja a vándorkupát

Az eseményt Utasiné Varga Zita intézményvezető asszony nyitotta meg, bemutatva a zsűri tagjait: a zsűri elnökeként Czibik Norbert Andrást, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatóját, Papp Editet, a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Ház igazgatóját és Sarkadi Bence marionettbáb-művészt.

Czibik Norbert András, a zsűri elnöke átadja a vándorkupát

A versenyszámok sokszínűek és izgalmasak voltak, alkalmat adva a versenyzőknek, hogy összemérjék lexikális tudásukat, vitakészségüket vagy éppen a műszaki érzéküket. A verseny győztese és ezzel a vándorkupa tulajdonosa egy éven keresztül a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthonok Sztehlós Táltosok nevű csapata lett.

Csoportkép a versenyzőkről

Csoportkép a versenyzőkről

A rendezvényen részt vevő gyermekek és felnőttek egy olyan programnak voltak részesei, amelyen mindenki megtapasztalhatta, mit jelent a felkészülés erőfeszítése, a megmérettetés izgalma, a győzelem öröme.

A zsűri

A zsűri

Minden kolléga és támogató köszönetet érdemel a verseny megrendezésében nyújtott segítségéért.