Szociáls Munka Napja – Vas megye

Főigazgatói dicsérteket vehetett át munkájuk elismeréseként a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Vas Megyei Kirendeltségéhez tartozó szociális és gyermekvédelemi intézményekben dolgozók, valamint az intézmények működését, szakmai feladatellátást segítők, támogatók a Szociális Munka Napja alkalmából.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság minden évben elismerésben részesíti a hozzá tartozó szociális és gyermekvédelmi intézményekben kiváló szakmai munkát végző dolgozókat. 2019. november 11-én a Megyeháza Dísztermében öt fő intézményi munkatárs részesült Főigazgatói Dicséretben. Emellett minden évben a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik nem az intézmények dolgozóiként, hanem külső támogatóként, segítő szándékkal, esetleg önként tevékenységgel vagy éppen évek óta tartó jó kapcsolat révén segítik az intézményeinket. A kitüntetések Czibik Norbert főigazgató-helyettes adta át.

A Főigazgatóság mellett külön köszöntötte a díjazottakat a Vas Megyei Kormányhivatal részéről Popovicsné dr. Tisza Edit igazgató, Mathényi László a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, és Szombathely Megyei Jogú Város képviseletében Dr. László Győző alpolgármester.
Főigazgatói Dicséretben részesült a közel 40 éve tartó lelkiismeretes, odaadó, példaértékű munkája elismeréseként Gájerné Tóth Márta a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézmény terápiás munkatársa.
Főigazgatói Dicsértben részesül munkája elismeréseként Moórné Csuka Anita, a Vas Megyei Egyesített Szociális Intézmény szociális munkatársa, aki több mint 20 éve dolgozik az ellátottakért az intézmény Sajtoskáli telephelyén.

SZGYF Vas Megyei Kirendeltség