Szociális Munka Napja a Megyeházán

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is a Megyeházán ünnepelték meg a Szociális Munka Napját a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Pest Megyei kirendeltségének dolgozói és a kirendeltség fenntartásában működő intézmények munkatársai.

Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára, dr. Radich Orsolya, a Pest Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Szabó István, Pest Megye Közgyűlésének elnöke és dr. Pitzné Heinczinger Mónika, a kirendeltség igazgatója egyaránt köszönetet mondott a szociális ágazatban dolgozóknak. Beszédükben mindannyian hangsúlyozták, hogy a dolgozók közössége nap, mint nap kiemelkedő szakmaisággal, alázattal, türelemmel és nagy szeretettel gondoskodik a rájuk bízott embertársaikról. 

Az ünnepségen hat intézményi, egy kirendeltségi dolgozó, valamint egy alapítvány részesült főigazgatói dicséretben és főigazgatói köszönetben a szociális ellátásban nyújtott kiemelkedő és példamutató munkájuk okán: Ács Lászlóné, Ombódi Olivér, Tóthné Győri Ilona, Hangyáné Krasznai Eszter, Miklósné Grenács Annamária, Czopkó Valéria, Mészárosné Koncz Erika, valamint a „Csepp a tengerben” Állami Gondozott Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány.
Külön gratulációban részesült Kovács Linda, a Pest Megyei Viktor Egyesített Szociális Intézmény ellátottja a műkorcsolya sportban elért sikeréért, Linda ugyanis Európa-bajnokként tért vissza a Finnországban megrendezett kontinensbajnokságról. 

 

 

  

  

  

A Pilisi Gyermekotthon, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola tanulói színvonalas műsorral készültek, Bordács Roland és Bordács Arnold előadásban két nagyszerű dal csendült fel, Fekete Tamás pedig egy Ady Endre verset szavalt el. Az idei évben Vincze Lilla énekesnő övendeztette meg dalaival a meghívott vendégeket.

A rendezvény befejeztével, a Díszterem előterében, egy állófogadás keretében, szendvicsek, sütemények, és üdítők mellett, kellemes hangulatban telt a beszélgetés.   

SZGYF Pest Megyei Kirendeltség