Szociális munka napja Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében

A szociális munka napja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kirendeltség november 20-án tartotta meg ünnepségét a Vármegyeháza dísztermében.

Horváth Attila

A rendezvényen ünnepi beszédet mondott Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés elnöke, Horváth Attila, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese és Virányiné Szabó Zsuzsanna, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kirendeltségének igazgatója.

Virányiné Szabó Zsuzsanna kirendeltségigazgató köszöntőjében Pázmány Pétertől idézett: „Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek, csupán tiszta szív és sok-sok szeretet”. Köszönetet mondott az intézményvezetőknek, a szociális és gyermekvédelmi területen dolgozóknak azért az áldozatos segítő munkáért, melyet mérhetetlen empátiával, szakértelemmel, szeretettel és elhivatottan végeznek.

Virányiné Szabó Zsuzsanna

Az ünnepi beszédek után a főigazgatói dicséretek átadására került sor, melyeket Radomszki Lászlóné társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár asszony, Horváth Attila gazdasági főigazgató-helyettes és Virányiné Szabó Zsuzsanna kirendeltségigazgató adtak át.

A díjazottak

Az ünnepségen az elismerésben részesült dolgozók és közvetlen vezetőik, a kirendeltség dolgozói, valamint szakmai partnerek vettek részt. A díjátadó ünnepséget Szécsi Viktória és Vizi Viktor, Miskolc város előadóművészeinek produkciója színesítette.

Virág

Főigazgatói dicséretben részesültek:

Gulyás Attila gondozó, Rózsakert Integrált Szociális Intézmény Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye

Hubicska-Hornyák Mónika társadalmi kapcsolatokért felelős referens, Szociális És Gyermekvédelmi Főigazgatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kirendeltsége

Májer Kinga fejlesztő-vezető pedagógus, Csillagvirág Integrált Szociális Intézmény Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye

Kurcveil Edina osztályvezető ápoló, Dr. Csiba László Integrált Szociális Intézmény Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye

Palik Imréné osztályvezető ápoló, Tengerszem Integrált Szociális Intézmény Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye

Szopkóné Krakkai Enikő vezető ápoló, Tengerszem Integrált Szociális Intézmény Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Nektár Otthon Tokaj

Vonyigás Lászlóné nevelő, Gyermekvédelmi Központ Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye

baz1

A szociális munka napja alkalmából miniszteri elismerésben részesült a Reménysugár Gyermekotthon és Különleges Gyermekotthon Nagybarca szakmai vezetője, Feketéné Molnár Judit Zsuzsanna

Minden díjazottnak szívből gratulálunk!

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kirendeltség

Fotó: dr. Tóth Brigitta