Szociális munka napi elismerések a Vas megyei munkatársaknak

Főigazgatói dicséretben részesült a szociális munka napja alkalmából a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Vas Megyei Kirendeltségéhez tartozó intézmények több dolgozója. A szociális munka napja alkalmából, november 12-én Vas megyében is elismerték a szociális és gyermekvédelmi területen dolgozók munkáját. A Vas Megyei Kirendeltséghez tartozó intézményekből 3 dolgozó részesült főigazgatói dicséretben a szombathelyi rendezvényen. 

csoportkép

A kitüntető elismerést Fördősné dr. Kardos Erzsébet, a kirendeltség igazgatóhelyettese adta át a kollégáknak. Az ünnepi hangulatot a Szentgotthárdi Szakosított Otthon lakóinak színvonalas műsora tette teljessé.

Főigazgatói dicséretben részesültek: Szalai Gyuláné szociális gondozó és ápoló, a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézmény munkatársa; Horváth Tamásné szociális és terápiás munkatárs, a Szentgotthárdi Szakosított Otthon dolgozója; valamint Németh Gáborné nevelő, a Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ és Általános Iskola Ernuszt Kelemen Gyermekotthon Szivárvány lakásotthonában dolgozó munkatársunk.

Gratulálunk az elismerésben részesülőknek. Köszönjük áldozatos, példamutató munkájukat.

Vas Megyei Kirendeltség