Színházi előadás gyermekeknek

A Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei az Üzenet Táncszínház közreműködésével június 21-én előadást szerveztek Szolnokon az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekvédelmi Központ lakásotthonaiban élő gyermekek részére.

 

Az előadás egyik pillanata

A Szolnoki Rendőrkapitányság Megelőzési és Értékelő Alosztályának munkatársai 2022-ben életre hívták a Kapaszkodó elnevezésű prevenciós programot, amelynek célja a hasznos szabadidő-eltöltés megszervezése.

A bűnmegelőzési szakemberek úgy gondolták, hogy a Kapaszkodó program keretein belül szeretnék megajándékozni a Jász-Nagykun-Szolnok megyében működő gyermekvédelmi intézményekben élő, illetve hátrányos helyzetű gyerekeket egy közösségi élménnyel. Ehhez megvalósító partnerként a szolnoki Üzenet Táncszínház felajánlotta a Pán Péter című mese táncos formában történő előadását.

A nézőtéren a nézők élvezik az előadást

A színvonalas, látványos elemekkel bőven rendelkező produkciót a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekvédelmi Központ 23 lakásotthonaiban élő, mintegy 160 gyermek tekintette meg a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színháztermében. Az előadásra meghívást kapott Kiss Róza, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltség igazgatója is.

Köszönjük a csodálatos élményt.


SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltsége