Sportnap Domboriban

A Tolna Megyei Kirendeltséghez tartozó Tolna Megyei Integrált Szociális Intézmény immáron sokadik alkalommal rendezte meg évi rendes sportnapját május 18-án, a Fadd-Domboriban található Diáktábor és Szabadidőparkban. Az eseményre az intézményhez tartozó valamennyi otthon mellett a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ és a kirendeltség is meghívást kapott. 

Jelnyelvet tanuló munkatársak ülnek egymás mellett

A rendezvény elengedhetetlen „kellékének” tartott sor-, illetve ügyességi versenyek feladatait az előző évi győztes csapat állítja össze, illetve magát a rendezvényt is elsősorban ez az otthon szervezi.

Idén a bonyhádi Árpád-házi Szent Erzsébet Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona volt a „fővédnök”. A versenyek játékai fantáziadúsak, vidámak és szórakoztatóak voltak. A szintén szokásos étel- és borversenyen valamennyi otthon, a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ, illetve a kirendeltség is részt vett, ez utóbbi a már régóta tervezett csülkös vegyespörkölttel.

Vonatozás a szabadban

Az ebédet követő szabadprogram a beszélgetésekről, a „batyus” sütemények és receptek kicseréléséről, zenehallgatásról, a táborban tett sétákról, sőt a közös „vonatozásról” is szólt.

A kirendeltség minden évben szívesen tesz eleget az intézmény meghívásának, hiszen így a kollégák is jobban megismerik egymást és összetartóbbá válik a közösség. Külön öröm volt továbbá számunkra, hogy az idei évben a kirendeltséghez tartozó gyermekvédelmi intézmény is képviseltette magát a sportnapon, amellyel szintén erősödtek a kollegiális kapcsolatok.


SZGYF-Tolna Megyei Kirendeltség