Rangos elismerésben részesült a Tolna megyei szakember

A szociális munka napja alkalmából november 18-án a Belügyminisztérium márványaulájában ünnepélyes keretek között ismerték el a szociális ágazat legkiválóbbjainak munkáját, ahol az SZGYF főigazgatója, dr. Simon Attila István is részt vett. Ezen ünnepi alkalom a Tolna Megyei Kirendeltség számára különös jelentőséggel bírt, mert a Tolna Megyei Integrált Szociális Intézmény intézményvezető-helyettese, Kovács István Pro Caritate díjban részesült.

Kovacs István Pro Caritate-díjas

Kovács István vezetőként a Tolna Megyei Integrált Szociális Intézménynél és jogelődjénél jelentős szerepet vállalt a szociális ellátások minőségi fejlesztésében, az ellátottak emberi és állampolgári jogainak védelmében, az egyének integrációját segítő, humanizált környezet kialakításában. Kiemelkedő szakmai tevékenységének több mint két évtizede a fogyatékossággal élő emberek ellátása, az esélyteremtés előmozdítása területéhez köti, emellett foglalkozik a megváltozott munkaképességű emberek habilitációjával, rehabilitációjával is.

Kiemelkedő pályafutásához, eddigi tevékenységéhez és a mindezt elismerő Pro Caritate díjhoz a Tolna Megyei Kirendeltség valamennyi munkatársa nevében sok szeretettel gratulálunk!

Tolna Megyei Kirendeltség