Pszichiátriai konferencia Tatán

A Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény immár ötödik alkalommal rendezett pszichiátriai konferenciát Tatán az Ökoturisztikai Központban. A szakembereket Süttő Erika, az SZGYF Komárom-Esztergom Megyei Kirendeltségének igazgatója köszöntötte. Kiemelte, hogy a jó hagyománynak megtartó ereje van, hiszen két év kihagyás után ismét nagy érdeklődés kíséri a neves szakemberek előadásait.

A konferencián köszönti a résztvevőket Tata polgármestere

Michl József, Tata polgármestere nyitotta meg a konferenciát. A résztvevők hazánk számos pontjáról, valamint a Felvidékről is érkeztek. A szervezők hosszú távú célja az, hogy idővel határokon átnyúló szakmai nap legyen az éves találkozóból.

A konferencia két előadója a polgármesterrel beszélget

A rendezvényre idén dr. Zacher Gábor toxikológus, Pál Feri atya, dr. Pilling János, a SOTE docense, dr. Lőke János pszichiáter főorvos, Bajzáth Sándor addiktológiai konzultáns és dr. Rumszauer Miklós püspöki helynök is meghívást kapott.

A konferencia résztvevői

A konferencia jó hangulatban telt. Emellett a résztvevők számára tanulságos volt azt is megtapasztalni, hogy egy adott témát a pszichiáter, a szociális szakember és a gyakorló pap hogyan közelít meg, és milyen válaszokat ad a felmerülő kérdésekre. A terepen dolgozó kollégáknak nagy szükségük van az ilyen jellegű feltöltődésekre, az iránymutató szakmai napokra, eseményekre.


Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény