Piknik és vetélkedő a zalai intézményben

A Gondoskodás Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye hagyományteremtő céllal idén első alkalommal rendezte meg a Gondoskodás PIKNIK elnevezésű programját. Az egésznapos rendezvényen főzőverseny, játékos vetélkedő és csapatépítő várta a mintegy 100 résztvevőt.

Az ellátottak játékos vetélkedőn vettek részt

A rendezvényt Keszei Erika intézményvezető nyitotta meg, aki elmondta: az intézmény dolgozói és lakói már hónapok óta készültek, hogy egy vidám napot töltsenek együtt, melyre a Gondoskodás PIKNIK remek lehetőséget adott. A Zala Vármegyei Kirendeltség részéről Gulyásné Belinszky Ilona osztályvezető köszöntötte a résztvevőket, és örömét fejezte ki a kezdeményezés kapcsán.

Délelőtt az intézményben élő ellátottak játékos vetélkedőn vettek részt, az ügyességi feladatokban 4 csapat mérette meg magát. A munkatársak eközben 9 csapattal főzőversenyen tevékenykedtek; az elkészült ételeket négytagú zsűri kóstolta és díjazta.

A nyeremények

A program késő délután a dolgozók csapatépítő játékával ért véget. A résztvevők remek élményekkel gazdagodtak, és eltervezték, hogy egy év múlva újra megtartják a Pikniket.

Zala Vármegyei Kirendeltség