Pihenés a Tisza-tónál

Június 15-én megnyitotta kapuit a sarudi SZGYF üdülő. Ezen a nyáron a szociális és gyermekvédelmi intézmények lakói, dolgozói a Tisza-tó környékét is választhatják a vakáció célpontjaként. Komfortos faházakban nyaralhatnak Sarudon, és néhány perces séta után már csobbanhatnak is a Tisza-tavi strandon.

pihi 450 01

Az SZGYF Heves megyei kirendeltségének munkatársai arra törekedtek, hogy a nyitás napjára otthonossá, barátságossá váljon az új bútorokkal berendezett üdülő, amely összesen 16 fő számára kínál szálláslehetőséget. A faházakban jól felszerelt konyha, klímaberendezés, televízió található.

pihi 450 02

pihi 450 03

Sarudot méltán nevezik a Tisza-tó gyöngyszemének. A Heves megyei kis faluban otthonra találnak a nyugalomra vágyók, felejthetetlen kalandokat élhetnek át a természetet és az aktív kikapcsolódást szeretők. A település vezetői fontos feladatuknak tartják az épített örökség megóvását, a hagyományok ápolását, a természeti értékek bemutatását. Céljuk a lehető legtöbb élmény biztosítása az itt élők, az ide látogató családok, sportolók, kerékpárosok valamint a vízi élet szerelmesei számára.

Szállásfoglalás: https://udules.szgyf.gov.hu/

SZGYF Heves Megyei Kirendeltség