Pezsgő kulturális élet az SZGYF-ben

Régen megszokott volt, hogy a munkahelyi összetartozás szimbólumaként a vállalatok, cégek, intézmények dolgozói időnként sport- és kulturális rendezvényeken, fehérasztalok mellett is találkoztak egymással.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságon is érzékelhetők voltak korábban ilyen törekvések, de kevés sikerrel. Egy ideje azonban pezsgő kulturális élet tapasztalható az SZGYF-ben, s igen változatos programok színesítik a központban dolgozók mindennapjait. Az már megszokott, hogy színházi előadásokra  és sportrendezvényekre invitálnak bennünket, mint ahogyan az is, hogy a nagy ünnepeinkről közösen emlékezzünk meg.  Az azonban korántsem szokványos, hogy  a tanácsteremben gasztronómiai karnevált tartottak, amikor megismerkedhettünk a Menza csoport tevékenységével és megízlelhettük az általuk készített finom reformételeket. Újszerű programnak bizonyult az is, hogy farsang idején fánksütési versenyre vállalkozhattak a központban dolgozó ügyeskezű lányok, asszonyok.

A Társadalmi Kapcsolatok Osztálya munkatársai láthatóan kifogyhatatlanok az ötletekből, amivel felgyorsult világunkban is képesek újat nyújtani, s lehetőséget teremtenek arra, hogy kicsit megálljunk, beszélgessünk, jobban megismerhessük egymást. Mindezzel a közösségi életet erősítik, s olyan pluszt is adnak, amiért jó ide tartozni, jó ide bejönni.

Csak elismeréssel szólhatunk nagyszerű munkájukról és kíváncsian várjuk az újabb programokat!

Íme néhány életkép az elmúlt időszak eseményeiről:

  

SZGYF farsang

SZGYF Gasztronómiai karnevál és konyhaművészeti képkiállítás

  

SZGYF karácsony                                                                                                  SZGYF mikulás

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság, fogyatékosságügyi referens