Napközis tábor az SZGYF-ben

Főigazgatóságunk két turnusban 2022. július 4-8., valamint augusztus 1-5. között nyári napközis tábort szervezett a Visegrádi utcai központjában dolgozók 6-12 éves korú gyermekei részére, ezzel is segítve a szünidei felügyeletüket.

A táborban a gyerekek rajzon örökítik meg az egy hét élményeit

A tábor a szülők és a gyermekek körében egyaránt népszerű, hiszen teljes munkaidőben rendkívül színes programokat kínál a résztvevőknek.

A reggel többnyire játékos foglalkozásokkal indul, a délelőtti programot torna, társas- és csapatjáték teszi változatossá. Minden nap gondoskodunk külső programokról is, így például a gyermekek látogatást tesznek a Fővárosi Állatkertben, levezethetik energiájukat a trambulinparkban, ha kedvük támad, számháborúznak és kirándulást tesznek a Margitszigeten. Közkedvelt a MiniPolisz, ahol játszva ismerkednek meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal, így ha rövid időre is, de lehetnek bolti eladók, fodrászok, darukezelők, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.

A gyermekek örömére mindkét turnusban egy-egy gyermekotthonban élő gondozottat látunk vendégül, aki a teljes hetet a napközis táborban tölti.

A turnusok tapasztalatai azt mutatják, hogy a gyermekek emlékezetes pillanatokkal és élményekkel gazdagodnak, valamint barátságok köttetnek.

Szervezetfejlesztési Osztály