Munkatársaink és termékeink az Egerszeg Fesztiválon

Idén június 16–18 között rendezték meg a zalai Egerszeg Fesztivált, amelyhez ebben az esztendőben a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Vármegyei Kirendeltsége is csatlakozott.

Vásári kavalkád az Egerszeg Feszten

Az Egerszeg Fesztivál három napja során a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye bázakerettyei és magyarszerdahelyi telephelyein fejlesztő foglalkoztatás keretében készült egyedi kézműves alkotásokat, ajándéktárgyakat lehetett megtekinteni és megvásárolni. A kirendeltség vezetője, Zimborás Béla elmondta, hogy az ellátottak nagy odaadással készítették el a tárgyakat, elsősorban a kerámiákat, hiszen a lakók szívéhez legközelebb a kerámiakészítés áll.

A fesztivál nyitónapján a hagyományos városvezetői felvonuláson Balaicz Zoltán polgármester, Vigh László országgyűlési képviselő és Tompagábor Kornél fesztiváligazgató társaságában részt vett Zimborás Béla kirendeltségigazgató is.

Az Egerszeg Fesztivál három napja során a Szivárvány Integrált Szociális Intézmény Zala Vármegye bázakerettyei és magyarszerdahelyi telephelyein fejlesztő foglalkoztatás is kint volt

A fesztivál nyitóprogramjának műsorában fellépett Keszei Erika, a Gondoskodás Integrált Szociális Intézmény intézményvezetője és Preisinger Zsófia Matild, a kirendeltség munkatársa is.

Zala Vármegyei Kirendeltség