Pályaválasztás előtt – A vendéglátás fortélyaival ismerkedtek a fiatalok

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gyermekvédelmi Központ Diósgyőri Lakásotthonok gyermekeit látta vendégül a Zip’s Brewhouse étterem Miskolcon, január 20-án. A gyermekek azon túl, hogy egy nagyon finom ebédet fogyaszthattak el, megismerkedtek a gasztronómiával, a vendéglátással és a sörfőzdében zajló munkafolyamatokkal.

 

Halász Norbert ügyvezető vendégül látja a fiatalokat

Nyári munkalehetőséget is ajánlottak a gyermekek számára, amit örömmel fogadtak. A Zip’s Brewhouse ügyvezetője, Halász Norbert 2019 júliusától fogadja a fenntartásunkban működő szakellátásban nevelkedő gyermekeket, segítve ezzel útkeresésüket és pályaválasztásukat.

Csoportkép a sörfőzdében

A Mosolyt fakaszt program Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkárának kezdeményezésére, mára már országossá vált. Ezúton is köszönjük Halász Norbert ügyvezető úr támogatását és határtalan vendégszeretetét. Büszkék vagyunk arra, hogy ez a program először Miskolcon indulhatott el egy olyan segítőkész üzletember kezdeményezésével, aki mindig nagy hangsúlyt fektetett a társadalmi felelősségvállalásra.