Mosolynap az egri otthonban

A Heves Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézmény a több évtizedes hagyománynak megfelelően gyermeknapi programot tartott május 31-én az otthonban élő sérült kicsiknek és felnőtté vált fogyatékos fiataloknak.

A színjátszó csoport előadás közben

Vig Anita Mária intézményvezető reggeli köszöntőjében elmondta, hogy ez a rendezvény kiemelten a gyermekeknek szól, de munkatársaival minden nap azon dolgoznak, hogy nyugodt, szeretetteljes otthont, biztonságos légkört biztosítsanak gondozottjaik számára.

Önfeledt kacagás és taps kísérte a lakóotthonban élő fiatalok előadását, a színjátszó csoport egy népi komédiát adott elő nagy sikerrel.

A nézőkről fotó

Tatár Gabi színművész mesét mondott, a Babszem Jankó Gyermekszínház műsorába a nézők is bekapcsolódhattak, ezt követően pedig Zumba Peti pezsdítette tovább a hangulatot.

Pónilovak

A bátrak pónilovakra ültek, Ottó kutyussal játszottak, arcukra festést, karjukra csillámtetoválást kérhettek.

Egy kereksszékes lány arcfestésen vesz részt

Délután egy tűzoltó- és mentőautó is begördült az udvarra, hogy Attila, Kriszti, Emike s a többiek is közelről szemügyre vegyék. A városnéző kisvonat is megérkezett és körútra vitte a lelkes gyerekeket. A napsütéses, gyönyörű időben szabadtéri disco zárta a mulatságot.


Heves Megyei Kirendeltség