Milán, a varázslatos tehetség

Rácz Milán Krisztofer, a Kisújszálláson nevelkedő fiatalember első alkalommal nevezett a Cseppkő Gyermekotthoni Központ Varázscsepp Országos Tehetségkutató Versenyére, melyet a gyermekvédelmi ellátásban nevelkedő gyermekeknek és fiataloknak rendeztek, immár tizenkettedik alkalommal.

Milán, a varázslatos tehetség

A Millenáris Parkban tartott döntőben az ország több megyéjéből, valamint a határon túlról érkező 84 versenyző vett részt, akik sikeresen továbbjutottak az előző két fordulón. Milán az elődöntőkből „Karvaly Dorottya: Halloween estéje”, valamint „Mészöly Ágnes: Titokbogár” című versek előadásával jutott a fináléba, ahol „Az elveszett nyelv” népmesét adta elő nagy sikerrel, hiszen első helyezést ért el a serdülő korosztály vers és próza kategóriában.

A produkciókat neves szakemberekből álló zsűri értékelte, Csepregi Éva énekművész, Balogh József és Gutyán Attila tánctanár, Balassa János producer és Fehér Dániel mentalista személyében.

Milan a közönséget és a zsűrit is lenyűgözte

A verseny ideje alatt a zsűri tagjai elismerően beszéltek Milán kiemelkedő előadásáról, külön kiemelve rendkívüli tehetségét. Legyen az verses vagy táncos produkció, Milán előadása valóságos élményt nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Lebilincselő előadásának köszönhetően meg tudja szerettetni az általa választott darabokat a hallgatósággal.

SZGYF Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kirendeltség